SPK "Centar" 2

U novoprojektovanom objektu “TINI” sa više lamela predstavljamo lamelu L2 objekta 2 koja sadrži 47 stanova. Stanovi su različitih struktura: garsonjere, jednosobni i dvosobni. Površina stanova se kreće od 28,82 m2 do 78,10 m2.

Predviđena spratnost je G+VP+5+PE. Visina objekta iznosi 26,23 m iznad kote terena,odnosno saobraćajnice u zoni kompleksa. Orjentacija objekta je istok-zapad.

Prilikom projektovanja našeg objekta zadovoljeni su najviši standardi kvaliteta kada je riječ o zvučnoj i termo izolaciji. Zidovi u kuhinji i kupatilu, te hodnici, kupatila i terase se oblažu prvoklasnom keramikom. U dnevnim i spavaćim sobama je predviđen hrastov parket.

Prozori i balkonska vrata na stanovima su od PVC bravarije. Ulazi u stambeni dio objekta su od aluminijskih profila. Ulazna vrata u stanove su protivprovalna, protivpožarna, visokog stepena sigurnosti i dodatno su ojačana. Unutrašnja vrata su prvoklasnog kvaliteta.

Stanovi su opremljeni spoljnim i unutrašnjim klima jedinicama. Svaki stan raspolaže sopstvenim vodomjerom. Stanovi su opremljeni interfonom. Objekat raspolaže električnim liftom, prilagođenim korištenju osoba sa invaliditetom.

Za vise informacija ili rezervaciju obratite se na konktakte:

info@europartner.ba,

+38765707828

+38765940077

SPK TINI OBJEKAT 2 LAMELA 2

Pogledajte katalog
Pogledajte